Bejelentés


bodyandsoul Kényeztető Masszázs otthonodban


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Üdvözlöm a nyugalom szigeténValószínűleg nincs olyan ember, aki ne tapasztalta volna meg a MASSZÁZS jótékony, ellazító, fájdalom vagy fáradtságűző hatását. Ha másképp nem, hát saját arcunk, fejünk, nyakunk különböző pontjainak nyomkodásával, dörzsölésével maszirozásával igyekszünk javítani közérzetükön. Mások tudatosan használják előnyös hatásait. A masszőrhöz járó egészségeseket, sportolókat, vagy a hát és végtagfájdalmaktól szenvedő betegeket szakemberek kezelik. Ha csak napi pár percet rászánunk a test ilyen jellegű kényeztetésére és ápolására, jelentősen javíthatjuk a közérzetünket.A rendszeres TESTMASSZÁZS fokozza a vérkeringést, ezáltal javítja a bőr tónusát.Nevem Bernát József.28 éve vagyok MASSZŐR.
Pálya és élet fut(ta)tásomat a Fürdőigazgatóságnál kezdtem 1981- ben.
Fürdőkben nem tetszett a munkastílus ezért a szállodákban folytattam a szakmai tapasztalatszerzést.
A fejlődésem megindult de,hogy ez töretlen maradjon külföldi lehetőségeket kerestem.
Több rövidebb próbálkozás után a Holt tenger partján letáboroztam és hosszas tanulás után a Vörös tenger partján luxus szálládák wellness központjaiban teljesedet ki a tudásom a maszirozás terén.
A tapasztalataimat a mai napig fejlesztem.www.CegMarketing.hu - Tanácsok, tippek, módszerek az eredményesen működő internetes honlap elkészítéséhez!

Aprosok.NET - Apró Feladás

Aprosok.NET - Sok Apró
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!